• afb-header-6.jpg title=

Uitleg traject:

Het werken met reflexintegratie gaat niet vanzelf. Met het ene uurtje dat je bij mij komt, kan je het verschil niet maken. Het is de bedoeling dat je dagelijks oefeningen doet gedurende een lange periode. Hierbij kan je het beste aan een flink aantal maanden  denken. Wij zien elkaar in het begin om de week en wanneer je voldoende oefenmateriaal hebt wordt deze frequentie lager. Resultaat kan je heel snel boeken en ervaren, dit zorgt ervoor dat de motivatie voor de oefeningen hoog blijft. 

  1. De screening Tijdens de screening ga ik onderzoeken welke reflexen nog actief zijn. Ouders vullen tijdens deze screening een uitgebreide vragenlijst in over hun kind. De uitkomst hiervan geeft richting aan het pad dat we samen gaan bewandelen.

  2. De oefeningen Stap voor stap gaan we de actieve reflexen aanpakken (door middel van ritmische bewegingen) die je zelf uitkiest.

  3. Het mapje In jouw mapje vind jij de plaatjes van de oefeningen die je hebt uitgekozen, de uitleg over het uitvoeren van de oefeningen en de reacties die je kan verwachten.  

  4. Controle Ik houd bij welke verandingen er plaatsvinden. Samen vieren we groei en bouwen we aan je zelfvertrouwen aangezien je verstelt gaat staan van de resultaten die je zelf kan boeken door de ritmische oefeningen te doen. (zie reacties) 

Werkwijze huiswerk begeleiding

 

Reflexen

Stap voor stap bereik je je doel!

Huiswerk begeleiding

Rose Zonneveld  Leerprikkels op Twitter