Met veel plezier heb ik 12,5 jaar gewerkt aan Leerprikkels. Vanwege ontwikkelingen op studie- en werkgebied komt de mogelijkheid om je aan te melden of in te schrijven per direct te vervallen. Meer informatie volgt in 2024!

  • afb-header-1.jpg title=

Meld je nu aan!


12+ dag  op verzoek 

van 09:30 tot 15:30!

Leerprikkels

Mijn naam is Rose Zonneveld. Samen met mijn vriend, mijn dochter en mijn zoon woon ik in Sint Pancras. De plaats waar ik zelf op de basisschool heb gezeten en waar ik jaren later als leerkracht mijn carrière begon. Bijna 10 jaar heb ik, hoofdzakelijk in Heerhugowaard, met veel plezier gewerkt in het basisonderwijs. Naast mijn werk ben ik in Amsterdam afgestudeerd als HBO-pedagoge en heb ik mijn middenmanagement opleiding in Alkmaar succesvol afgerond.

In 2011 heb ik een opleiding gevolgd bij Instituut Kind in Beeld. De wetenschappelijk onderbouwde LEREN LEREN Methode heeft me er toe aangezet om mijn eigen praktijk als 'leerprikkelaar' te beginnen. Ik ben positief, constructief en graag in ontwikkeling. Als een spons zuig ik relevante informatie op waarmee ik mijzelf, of degene die ik begeleid, kan helpen. De certificatie van 'Ik leer anders ©' en 'Belbin Teamtoppers', Rhythmic Movement Training (RMT)' , 'coach kinderbrein in beweging' , KIE coach en IEMT practitioner zijn hier voorbeelden van.

Een plek waar emoties, gedrag en leren samen komen. Vindt u dat uw kind meer aandacht en begeleiding nodig heeft of verdient?

Neem contact op met Leerprikkels voor de mogelijkheden. 

Leren

Met plezier leren leren!

Filmpjes!

Rose Zonneveld